Domov Dogodki VABLJENI NA 8 DNEVNI INTENZIV NA MADEIRI – 16. do 23. NOVEMBRA 2024

Podrobnosti dogodka

Loading Dogodki
  • PRIČETEK16. 8. 2024

  • ZAKLJUČEK23. 8. 2024

  • LOKACIJAMadeira

  • CENA490€

VABLJENI NA 8 DNEVNI INTENZIV NA MADEIRI – 16. do 23. NOVEMBRA 2024

VABIMO VAS na 8 DNEVNI INTENZIV

z Matejem 

NA MADEIRI – vulkanski otok večne pomladi 

16. – 23. november 2024

Si želite nekaj dni le za sebe, v katerih intenzivno razrešujete svoje teme? Zdravite svoje rane in iščete nove rešitve v zasebnem in poslovnem življenju? 

Potem si privoščite INTENZIV na MADEIRI!

MADEIRO na temeljih nekdanje Atlantide preveva posebna energija in živahnost.

Madeira je resnično en velik botanični vrt. Eksotične rastline krasijo otok z nenavadnimi barvami in posebnimi oblikami cvetov, ki so prava paša za oči. 

Ko stopiš nanj začutiš željo po tranformaciji in odlaganju bremen.

INTENZIV – RETREAT je sestavljen iz kombinacije inovativnih postavitev to pomeni spoznavanja sebe in spoznavanje prečudovitega mističnega otoka.

POSEBNA PONUDBA ZA SKUPINO MATEJA ŠKUFCE

Inovativne postavitve in postavitev družine

Odhod: 16. november 2024

Nastanitev: Hotel 4*, nočitev/zajtrk

Stil: Oskarjevo tematsko potovanje

1. dan LJUBLJANA – polet na Madeiro – FUNCHAL. Zbor v Ljubljani in vožnja do letališča v Benetkah. Polet preko Lizbone v Funchal. Vožnja do hotela in namestitev. Prosto in nočitev. (letalo, H*) 

2. dan FUNCHAL in botanični vrt. Zajtrk. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce. Po delavnici se bomo podali do Botaničnega vrta. Sledi raziskovanje središča otoka – mesta Funchal. Začnemo pri muzeju CR7, se sprehodimo skozi čudovit mestni park in vstopimo v ožje središče, mimo mestne katedrale in mestne hiše vse do slavne tržnice z eksotičnim sadjem. Po najstarejši ulici nadaljujemo sprehod po starem Funchalu do trdnjave sv. Jakoba ter se po promenadi vrnemo v središče. Prosto za lastno raziskovanje. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (do dve uri). Nočitev. (H*,Z)

4. dan FUNCHAL – izlet na VRH OTOKA. Zajtrk. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce. Odpravimo se na vrh otoka. Na strmem vzponu začutimo otoško razbrazdanost in v kratkem času doživimo neverjeten kontrast – iz subtropske klime Funchala se prestavimo v gorsko vzdušje robatih gora – Pico do Arieiro (1.818 m)! Spektakularni pogledi v  osrčje najvišjih gora ter panoramski sprehod z enkratnimi pogledi. Potem se spustimo v osrčje gora, na razgledno točko Eira do Serrado, od koder se nam odpre eden najbolj dramatičnih pogledov na otoku. Sprehod v Nunsko dolino (Curral das Freiras) in morda kostanjeva juha za večerjo? Vrnitev v hotel. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce. Nočitev. (H*, Z)

5. dan FUNCHAL – izlet v SANTANO in na RT SVETEGA LOVRENCA. Zajtrk. Vožnja do rta sv. Lovrenca, ki nam ponudi enega najlepših sprehodov ob klifih, visoko nad razpenjenim oceanom. Po SV obali otoka se odpeljemo do Santane, kjer obiščemo značilne “alpske” hiške in si po želji privoščimo tradicionalno kosilo. Vrnitev v hotel. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce. Nočitev. (H*, Z)

3. dan FUNCHAL – izlet v CAMARO DO LOBOS, CABO GIRAO in MONTE. Zajtrk. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce. Vožnja na Monte, razgledno točko visoko nad mestom s cerkvico mestne zavetnice Gospe z Monta, kjer je pokopan tudi zadnji avstro-ogrski cesar Karel I. Zakaj se ne bi  spustili z zabavnimi sanmi po strmini (za doplačilo15 €)? Pot nadaljujemo na Cabo Girao, drugi najvišji obmorski klif na svetu, ki se spušča 580 m v morje. Vožnja do idilične ribiške vasice Camare do Lobos, ki si jo je tudi Winston Churchill izbral za svoj motiv. Sprehod ob obali do hotela. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (do dve uri). Nočitev. (H*, Z)

6. dan FUNCHAL – izlet na SEVEROZAHOD  OTOKA. Zajtrk. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce. Vožnja na višinski prelaz Encumeado, od koder se nam z nekaj sreče odpre pogled na obe strani otoka. Postanek na planoti Paul da Serra pri prastarih lovorikovcih in sprehod. Spust na skrajni severozahodni kotiček otoka po panoramski cesti skozi Fanal v vasico Porto Moniz. Sprehod ob dramatični obali med osamelci lave … Po želji se okopamo v lavinih bazenih. Na poti po severni obali se znajdemo v svetu previsnih sten, ki se dvigajo iz razpenjenega oceana. Vrnitev v hotel. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (do dve uri). Nočitev. (H*, Z) 

7. dan FUNCHAL – prosto ali izlet po želji. Zajtrk. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (v trajanju štiri ure). Prosto popoldne lahko izkoristimo za počitek in kopanje, raziskovanje Funchala ali pa se udeležimo izleta po želji – recimo celodnevni pohod po daljši levadi ali po spektakularni planinski poti čez najvišje vrhove otoka (od Pica Areiira do Ruiva). Lahko se celo odločimo za katero izmed aktivnosti kot so izlet z jeepi, kolesarjenje, kanjoning,… Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce (do dve uri). Nočitev. (H*, Z)

8. dan FUNCHAL – LIZBONA – LJUBLJANA. Zajtrk. Vožnja na letališče in polet preko Lizbone do Benetk. Po pristanku sledi še vožnja proti Ljubljani. (Z, letalo)

Vrstni red izletov po otoku ter sprehodov se lahko med potovanjem prilagaja vremenskim razmeram.

Posebna ponudba za skupino MATEJA ŠKUFCE: 1245 EUR

Posebna ponudba velja za skupino ob prijavi najmanj 15 potnikov do najkasneje 

22. septembra 2024 po tem datumu je cena lahko višja. 

Cena (najmanj 20 udeležencev) vključuje: avtobusni prevoz do letališča in nazaj, letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine (74 EUR), 7 nočitev z zajtrkom v hotelu 4*, vse prevoze in oglede s klimatiziranim avtobusom, degustacija madeirčana, vstopnino v botanični vrt, slovensko vodenje, stroške priprave in organizacije potovanja.

Doplačila po želji (na kraju samem):

– madeirski ali Fado večer (prevoz, večerja, pijača, folklorni program, …): 39 EUR

– izlet s katamaranom (3 ure, panoramsko, od Funchala do Cabo Girao in nazaj): 35 EUR;

– Monte – spust s sanmi: 15 EUR;

– napitnine: 15 EUR

Obvezna doplačila (na osebo):

– v primeru velikosti skupine 15 – 19 oseb: 60 EUR.

Doplačila po želji (na osebo):

– odstopnina v primeru višje sile: 4,56 % vrednosti potovanja,

– dodatno zdravstveno zavarovanje

– doplačilo za Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce po

    programu: 490 € 

 

Prijavnico si natisnite preko spletne strani Agencije Oskar

 

Se vidimo na Madeiri 😀 

Brigita in Matej

 

DRUGI PODATKI:
VIZE: Slovenci potrebujemo le veljaven potni list ali osebno izkaznico.
ZDRAVJE: obveznih cepljenj ni.

Splošni pogoji poslovanja Agencije Oskar so sestavni del programov in so kot posebna tiskana priloga na voljo na vseh prodajnih mestih. Z vplačilom akontacije potnik potrdi, da je z njimi seznanjen in jih v celoti sprejema.

MINIMALNO ŠTEVILO OSEB: 15
PRIPRAVA POTOVANJA:
ORGANIZATOR POTOVANJA: Agencija Oskar.

LEGENDA za vrsto storitev in namestitev:
Z – zajtrk, K – kosilo, V – večerja ​​P*– penzion/ lokalne namestitve, dvoposteljne sobe s kopalnico
H – nočitev v hotelu 1/2/3 zvezdice​​P – lokalne namestitve (dvoposteljne sobe s skupno kopalnico, več posteljne sobe…)​
H* – nočitev v hotelu 3+/4 zvezdice ​​PT – nočitev na vlaku ali ladijska kabina ​​​​​
H** – nočitev v hotelu 5 zvezdic​​O – nočitev zunaj (šotor, jurta, ladijska paluba…)

_____________________

Agencija Oskar, d.o.o., Hafnarjeva pot 2a, 4000 Kranj,

Tel: +3864 2014-338, 339 Fax: +3864 2014-331

E-Mail: info@agencija-oskar.si, www.agencija-oskar.si

ID: SI65090934, TRR: 3000 0000 0450 019 pri SBERBANK d.d., PE Kranj, št. licence: 128 in 129, IATA licenca št. 77-32092

Vpisano pri Okrožnem sodišču v Kranju, št. vložka: 1/06544/00, osnovni kapital: 38.763 EUR

Details

Start:
16 avgusta
End:
490€

Organizator

Agencija Oskar
Phone:
04 201 4 33 8 ali 031 699 078
Email:
Website:
https://www.agencija-oskar.si