Domov Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

S prijavo na prejemanje prispevkov, člankov in ponudb podjetja Korenine in krila d.o.o. Dane 10, 1310 Ribnica, da zbira in obdeluje posredovane podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Obdelava podatkov:
S prijavo na prejemanje prispevkov, člankov in ponudb podjetja Korenine in krila d.o.o. soglašate, da podjetje Korenine in krila d.o.o. zbira in obdeluje vaše podatke (e-pošta, ime, priimek), ki ste nam jih posredovali ob prijavi.
Podatek e-pošta, ime in priimek potrebujemo za elektronsko pošiljanje prispevkov, člankov in ponudb.

Namen zbiranja:
Podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne uporabljamo za drug namen.

Pravna podlaga:
Podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

Uporaba podatkov:
Podatke uporabljamo izključno za pošiljanje prispevkov, člankov in ponudb podjetja Korenine in krila d.o.o. .

Hranjenje podatkov:
Podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na prejemanje obvestil podjetja Korenine in krila d.o.o. hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Posredovanje podatkov:
Vaše podatke uporabljamo izključno pošiljanje prispevkov, člankov in ponudb podjetja Korenine in krila d.o.o. in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam. V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

Piškotki
Ko prvič obiščete našo spletno stran, vas prosimo za dovoljenje za namestitev piškotkov, ki omogočajo normalno delovanje strani www.korenineinkrila.com. Dovoljenje lahko tudi zavrnete ali pa izklopite vse piškotke v vašem spletnem brskalniku. V tem primeru se lahko zgodi, da bo vaša izkušnja na spletni strani delno okrnjena. Piškotke uporabljamo za analizo obiska spletne strani.

Vaše pravice:
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.
Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.
Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@korenineinkrila.com ali po pošti na naslov:

Korenine in krila d.o.o.
Dane 10, 1310 Ribnica