Domov Mnenja

Mnenja

Zelo lepa izkušnja. Priporočam vsakemu.

Francka

Vračava se, ker čutiva, da je prav. Vsakič je drugače in vsakič se naučiva česa novega. Hvala

Robert in Darja

Udeležba na seminarju mi je odprla povsem nov pogled. Zdaj marsikaj razumem, kar prej nisem mogla sprejeti ali bolje – nisem znala.

Hvala, ker ste mi odprli pogled v preteklost, hvala, da sem našla stik z mojimi brati in sestrami, ki niso imeli te sreče, da bi se rodili; hvala za stik z mojim mrtvorojenim bratom; zdaj je za vse prostor tudi v mojem srcu. Hvala, da sem lahko odprla srce in da sem lahko pokazala vsa svoja čustva in pri tem naletela na neverjetno razumevanje in sočustvovanje ostalih. In hvala, ker sedaj tazumem, zakaj je moje ljubosumje uničilo vsako mojo zvezo, kjer me je partner imel rad. Hvala, ker pomagate razumeti! HVALA, DA SEM KONČNO NAŠLA SEBE!

Zvonka

Od kada sam prvi puta došla na seminar, mnogo se stvari u mome životu promjenilo na bolje, te i u buduče namjeravam dolaziti.

Na seminaru imam osječaj, da konačno mogu biti to što jesam bez da pokušavam zadržati osječaje i praviti se jaka.

Hvala na svemu!

Liljana

Od prve postavitve- prejšnji mesec sem bolj umirjena. Dogodki in čustva niso tako intenzivno negativni kot so bili pred prvo postavitvijo. Bolj čutim mamo in očeta. Edaj jih bolj spoštujem. Čaka pa me še veliko dela na sebi in še bom prišla na seminar, ker želim biti svobodna, srečna ter da delam, govorim in se izražam kot čuti to moja duša.

Matej in Brigita, hvala vama za vse podarjene besede.

,

Damjana

Najlepša hvala za ta intenzivni vikend. V sebi čutim tak mir kot že dolgo ne. In hvala za vaše inovativne postavitve. Včeraj sem razmišljala, kako naj spremenim sedežni red pri nas doma pri mizi, da ne premikam svoje mame in sem ga našla. Zdaj je moj mož končno dobil stalno mesto in mislim, da mu je prej glavno mesto bolj kot moja mama zasedal najin sin. Hmmm. 🙂

Hvala.

LP Mateja

Mateja

Pošljite nam svoje mnenje:

Ime *

E-pošta *

Vaše mnenje