Domov Dogodki 8 DNEVNI INTENZIV V TURČIJI – LIKIJSKI BISERI – 18.- 25. MAJA 2024

Podrobnosti dogodka

Loading Dogodki
  • PRIČETEK16. 4. 2024

  • ZAKLJUČEK15. 5. 2024

  • LOKACIJA

  • CENA490€

8 DNEVNI INTENZIV V TURČIJI – LIKIJSKI BISERI – 18.- 25. MAJA 2024

VABIMO TE NA 8 DNEVNI INTENZIV V TURČIJO – LIKIJSKI BISERI

  

 Likijski biseri z Matejem  je celostno trojno potovanje – VASE, po DEŽELI in V deželo. Glavna tema potovanja je delo na sebi  – Inovativne Postavitve in Postavitev družine. Temu so posvečeni dopoldnevi.

Popoldneve pa preživimo v raznovrstnih vzdušjih turškega Sredozemlja – naj bodo to antična mesta preteklosti v čudovitem naravnem okolju, velemestna Antalya in njeno staro središče, vzpon z gondolo na Likijski Olimpos, čudovita narava NP Olimposa z večnimi ognji Himere, izlet z ladjico po potopljenem mestu in idilična vasica Himere, šarmantni Kaš in spektakularna soteska Saklikent.

Potovanje bo polno in intenzivno. Doživljamo sebe in gostujočo deželo, ob vsem tem pa si utrgamo prosti čas za kopanje in nekaj počitnic. Večeri pa so namenjeni za druženje in raziskovanje na lastno pest. Skratka zgodba, ki nadgrajuje naša življenja.

Odhod:  18. maj 2024

1. dan (sobota) LJUBLJANA – ANTALYA. Zberemo se na ljubljanskem letališču. Poletimo proti Carigradu in dalje proti Antalyi. Po pristanku se odpeljemo do hotela. Namestitev. Raziskovanje okolice. Prosto za večerjo. Inovativne postavitve in Postavitev družine. Nočitev. (H*)

2. dan ANTALYA – izlet v TERMESSOS. Zajtrk. Inovativne postavitve in Postavitev družine. Po delavnici in prostem času za kosilo se podamo visoko v gore na ogled antičnega mesta Termessos. Poleg starodavnih ruševin nas navduši lega, sprehod po razgibani okolici in razgledi, ki se raztezajo daleč naokrog. V skladu s časom na poti proti hotelu postanemo v tkalnici turških preprog in si ogledamo lokalne izdelke in način, kako jih izdelujejo. Prosto za večerjo. Nočitev. (H*, Z)

3. dan ANTALYA – LIKIJSKI OLIMPOS (2.365 m) – OLIMPOS (ČIRALI/ ADRASAN). Zajtrk. Inovativne postavitve in postavitev družine. Po delavnici in prostem času za kosilo se odpeljemo po zahodni obali zaliva Antalye do slikovitega Čiralija. Kosilo bomo imeli na poti. Okusimo odlično turško hrano. Z žičnico se vzpnemo na 2.365 m visok Likijski Olimpos z neverjetnim razgledom na okolico. V Ulupinarju si privoščimo traditionalno turško večerjo. Prihod v hotel in namestitev. Po večerji prijetno druženje z Matejem. (P*, Z)

4. dan OLIMPOS (ČIRALI/ADRASAN) – ogled antičnega Olimposa in čudovite okolice. Zajtrk. Inovativne postavitve in Postavitev družine. Po delavnici in prostem času za kosilo se po plaži odpravimo do antičnega mesta Olimpos in raziščemo nekdanje slavno gusarsko gnezdo. Prosto za počitek ali kopanje na prijetni prodnati plaži. Po večerji prijetno delo na sebi. Nočitev. (P*, Z)

5. dan OLIMPOS (ČIRALI/ADRASAN) – izlet z ladjico do potopljenega mesta. Zajtrk. Zgodnji odhod in vožnja na skrajni južni rt polotoka Teke. Vkrcamo se na ladjico in si privoščimo izlet po najlepših kotičkih turškega Sredozemlja, ki je poln postankov za sončenje, kopanje in sproščeno uživanje. Kosilo na ladjici. Popeljemo se tudi do potopljenega mesta Kekova. Postanemo v šarmantni vasici Simena s tisočletnimi oljkami in likijskimi sarkofagi – vtis se globoko vtisne v nas. Vrnitev v hotel. Nočitev. (P*, Z)

6. dan ČIRALI  prost dan in zvečer HIMERA. Zajtrk. Postavitve in transformacije. Po delavnici prosto za počitek ali kopanje na prijetni prodnati plaži. Zvečer si privoščimo nočni pohod do večnih ognjev Himere. Nočitev. (H, Z)

 

7. dan ČIRALI – izlet v KUMLUCO

Zajtrk. Delavnica do kosila. Vožnja do Kumluce in obisk lokalne tržnice za zadnje nakupe. Prosto za lastno raziskovanje, zadnje nakupe in zadnje slastno turško večerjo.

8. dan ČIRALI – ANTALYA – LJUBLJANA

Vožnja na letališče in refleksija potovanja. Na poti na letališče postanemo v shopping centru – prijetno s koristnim. Polet proti bližnjemu letališču in prevoz do Ljubljane. Konec potovanja 😘

Program je okviren, saj se bomo prilagajali skupini in vremenu 🔆‼️

Možnost plačila na obroke 😄

Prijavnico si natisnite na tej povezavi https://www.agencija-oskar.si/turcija/likijski-biseri-z-matejem-skufco/

https://www.agencija-oskar.si/turcija/likijski-biseri-z-matejem-skufco/

Redna  cena na osebo v dvoposteljni sobi:   1290 EUR prijave do 1.03. 1230 EUR

Cena (najmanj 20 udeležencev) vključuje: letalski prevoz na relaciji Ljubljana – Istanbul – Antalya – Istanbul – Ljubljana, letališke in varnostne pristojbine (193 EUR), namestitve in obroke po spodnjem opisu*, izlet z ladjico do potopljenega mesta Kekova s kosilom, slovenskega in po potrebi lokalnega vodnika, vstopnine, vzpon z žičnico na Likijski Olimpos, stroške priprave in organizacije potovanja.

*NOČITVE in PREHRANA: v Antalyi (ali bližnji okolici) nočimo v hotelu 3-4* z zajtrkom, v Olimposu (Čiraliju ali Adrasanu) nočimo v prijetnem penzionu s posebnim vzdušjem z zajtrkom, v Kašu nočimo v hotelu na nivoju 3-4* z zajtrkom (pristno, na nivoju 3-4*). Za kosilo in večerjo se bomo znašli z odlično in ugodno turško hrano v okolici.

Doplačila po želji (na osebo):

– odstopnina v primeru višje sile 4,56 % vrednosti potovanja,

– doplačilo za enoposteljno sobo 222 EUR,

– priporočljivo doplačilo za napitnine (vodniku na kraju samem) 30 EUR na osebo,

– dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini,

doplačilo za Inovativne postavitve in Postavitev družine  490 EUR

Obvezna doplačila (na osebo):

– v primeru velikosti skupine 15 – 19 oseb na potovanju:  75 EUR.

DRUGI PODATKI:

VIZE: Slovenci vize ne potrebujemo, rabimo pa vsaj 6 mesecev veljaven potni list.

ZDRAVJE: obveznih cepljenj ni.

Splošni pogoji poslovanja Agencije Oskar so sestavni del programov in so kot posebna tiskana priloga na voljo na vseh prodajnih mestih. Z vplačilom akontacije potnik potrdi, da je z njimi seznanjen in jih v celoti sprejema.

MINIMALNO ŠTEVILO OSEB: 15.

ORGANIZATOR POTOVANJ

Agencija Oskar, d.o.o., Hafnarjeva pot 2a, 4000 Kranj,

Tel: +3864 2014-338, 339 Fax: +3864 2014-331

E-Mail: info@agencija-oskar.si, www.agencija-oskar.si

ID: SI65090934, TRR: 3000 0000 0450 019 pri SBERBANK d.d., PE Kranj, št. licence: 128 in 129, IATA licenca št. 77-32092

Vpisano pri Okrožnem sodišču v Kranju, št. vložka: 1/06544/00, osnovni kapital: 38.763 EUR

LEGENDA za vrsto storitev in namestitev:  

Z – zajtrk, K – kosilo, V – večerja ​​P*– penzion/ lokalne namestitve, dvoposteljne sobe s kopalnico

H – nočitev v hotelu 1/2/3 zvezdice*

POZOR: Za morebitne naake se opravičujemo. V primeru napak veljajo podatki iz Oskarjevega letaka!

Utrinki iz lanskoletnega seminarja:

 

Details

Start:
16 aprila
End:
490€