Domov Dogodki POMLADANSKI INTENZIV V LOŠKEM POTOKU 27. do 30. MAJA 2021

Podrobnosti dogodka

Loading Dogodki
  • This event has passed.
  • PRIČETEK27. 5. 2021

  • ZAKLJUČEK30. 5. 2021

  • LOKACIJALoški Potok

  • CENA250€

POMLADANSKI INTENZIV V LOŠKEM POTOKU 27. do 30. MAJA 2021

Spomladanski čas je pravi čas za pogled v naprej, v naslednje leto, v prihodnost. Imamo svoje vizije, želje in načrte. Zanima nas, kako se bodo razpletale. Postavimo naša izhodišča in opazujemo, v katero smer se bo odvijala naša zgodba, kako se bodo nanje odzvali glavni akterji naših zgodb. Naj bo družina in odnosi, ali poslovna, zdravstvena, ali katerikoli tema našega življenja, ki igra glavno vlogo v tem času.

Iz intenziva boste odšli pomirjeni, ker boste vedeli več; odšli boste ozaveščeni ne le z razpletom prihodnosti, temveč tudi odgovorom nanj. Da boste lahko tudi v 2021 živeli bolj mirno in ravnotežno, ne glede na zunajno resničnost, ki nam jo pletejo avtorji.

Na poti skozi prihodnost vss Matej Škufca varno vodi skozi notranje labirinte. Da vidite več. Ko vidite več, lahko stopite  naprej, začutite sebe, Živost in Moč. Kdo ve, kako bodo igrali nebeški godci, vi boste po intenzivu še bolje plesali in samozavestno stopali po svoji poti.
Loški Potok je eno izmed najlepših in najbolj umirjenih kraških polj, idiličen v odmaknjeni lepoti. Hotel Oskar v Loškem Potoku je čudovita lokacija za celostne in duhovne prakse. Preverjeno!

Details

Start:
27 maja @ 8:00
End:
30 maja @ 17:00
Cost:
250€

Lokacija

Loški Potok
Hotel Oskar, Loški potok
+ Google Map
ZEMLJEVID DOGODKA