Domov Dogodki POMLADANSKI INTENZIV V LOŠKEM POTOKU 15. do 18. APRILA 2021

Podrobnosti dogodka

Loading Dogodki
  • PRIČETEK15. 4. 2021

  • ZAKLJUČEK18. 4. 2021

  • LOKACIJALoški Potok

  • CENA250€

POMLADANSKI INTENZIV V LOŠKEM POTOKU 15. do 18. APRILA 2021

Spomladanski čas je pravi čas za pogled v naprej, v naslednje leto, v prihodnost. Imamo svoje vizije, želje in načrte. Zanima nas, kako se bodo razpletale. Postavimo naša izhodišča in opazujemo, v katero smer se bo odvijala naša zgodba, kako se bodo nanje odzvali glavni akterji naših zgodb. Naj bo družina in odnosi, ali poslovna, zdravstvena, ali katerikoli tema našega življenja, ki igra glavno vlogo v tem času.

Iz intenziva bomo odšli pomirjeni, ker bomo vedeli več; odšli bomo ozaveščeni ne le z razpletom prihodnosti, temveč tudi odgovorom nanj. Da bomo lahko tudi v 2021 živeli bolj mirno in ravnotežno, ne glede na zunajno resničnost, ki nam jo pletejo avtorji.

Na poti skozi prihodnost nas Matej Škufca varno vodi skozi notranje labirinte. Da vidim več. Ko vidim več, lahko stopim naprej, začutim sebe, Živost in Moč. Kdo ve, kako bodo igrali nebeški godci, mi bomo po intenzivu še bolje plesali kot vemo in znamo.
Loški Potok je eno izmed najlepših in najbolj umirjenih kraških polj, idiličen v odmaknjeni lepoti. Hotel Oskar v Loškem Potoku je čudovita lokacija za celostne in duhovne prakse. Preverjeno!

Details

Start:
15 aprila @ 8:00
End:
18 aprila @ 17:00
Cost:
250€

Lokacija

Loški Potok
Hotel Oskar, Loški potok
+ Google Map
ZEMLJEVID DOGODKA