Domov Dogodki INTENZIV LOŠKI POTOK 13. DO 16. AUGUST 2020

Podrobnosti dogodka

Loading Dogodki
  • PRIČETEK13. 8. 2020

  • ZAKLJUČEK16. 8. 2020

  • LOKACIJA

  • CENA250€

INTENZIV LOŠKI POTOK 13. DO 16. AUGUST 2020

     

Intenziv postavitve družine z Matejem Škufco v Loškem Potoku 4 dni
Hotel 3*, polpenzion

Kako to, da sem v življenju tam, kjer sem? Postavim svojo zgodbo družine … in vidim VEČ. Ko vidim več, lahko stopim naprej, začutim sebe, Živost in Moč. Pri tem nas Matej Škufca varno vodi skozi notranje labirinte.

Loški Potok je eno izmed najlepših in najbolj umirjenih kraških polj na Slovenskem, idiličen v odmaknjeni lepoti. Čudovita lokacija za celostne in duhovne prakse.

Odhodi v 2020: 13. avg.

Stil: Celostno potovanje

1. dan četrtek LOŠKI POTOK. Zbor ob 15.00 uri v Hotelu Oskar v Loškem potoku. Popoldanska delavnica – inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce. Večerja. Sprehod po okolici s pogledom na kraj. Nadaljujemo s postavitvami. (H, V)

2. dan petek LOŠKI POTOK – izlet KRIŽNA JAMA. Zajtrk. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce. Odpeljemo se na čudovito doživetje podzemnega sveta – obisk Križne jame. Vrnitev v hotel. Večerja. Večerni sprehod do cerkvice. Nadaljujemo s postavitvami. (H, ZV)

 

3. dan sobota LOŠKI POTOK – izlet Bloško jezero. Zajtrk. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce. Popoldanski sprehod okoli Bloškega jezera. Večerja. Sprehod do Retij. Nadaljujemo s postavitvami. (H, ZV)

 

4. dan nedelja LOŠKI POTOK – jama Ogenjca. Po želji ogled medveda. Zajtrk. Inovativne postavitve in postavitev družine v izvedbi Mateja Škufce. Zaključek ob 13.00 uri. Obiščemo jamo Ogenjco, kjer je bila partizanska bolnišnica in se spoznamo z zgodbo preteklosti. Po želji se z lovci podamo na ogled medveda. Konec intenziva. (H, Z)
V skladu s časom in vremenom se zaporedje ogledov lahko menja.

     

BISTVENO O POSTAVITVAH DRUŽINE
Življenje je odnos, je srečanje s sočlovekom. Najintenzivnejše odnose doživimo v družini in v rodbini. Prav tukaj, pri koreninah naše biti, je posameznik pogosto prepleten z drugimi usodami svoje družine. Nezavedne usodne vpletenosti delujejo preko več generacij in vodijo k boleznim, osebnim neuspehom in celo do samomorov.
Načela povezanosti in sovplivanja veljajo na različnih področjih in odnosih življenja: partnerski odnos, odnos med starši in otroki, ločitev, posvojitev, zgodnja smrt, samomor, vpletenosti po lastni krivdi, umori, vojni zločini, izguba domovine; pregnanstvo, bolezni, zasvojenosti, depresija, anoreksija, invalidnost, splav.
Opazovalec lahko sodeluje kot predstavnik pri postavitvi družin ostalih udeležencev; postavitev družine se globoko dotakne vseh sodelujočih in učinkovito vodi k zdravilnim preobrazbam. Proces postavitve služi kot ogledalo, v katerem so vidne bolezenske dinamike medčloveških odnosov, kot so jih doživeli udeleženi. Tukaj se dogajajo zelo zgoščene človeške usode: globoko hrepenenje po pripadnosti, kot tudi potreba po izravnavi in pravičnosti znotraj roda. Najprepričljivejša moč postavitve družine je v doživetem izvajanju vpletenosti in rešitve – in to iz oči v oči. Delo postavitve družine poteka dostojno, v varovanem okviru. Vsi opazovalci, ki so prisotni na seminarju, imajo do udeležencev največje možno spoštovanje. Sodelujoči dogajanja ne komentirajo in ne ocenjujejo. Vsi so zavezani k molku. Predhodni pogovori praviloma niso potrebni, dovolj je spontan pristop v proces postavitve družine v terapevtski skupini. Udeleženec mora vsekakor imeti na razpolago najpomembnejše informacije o svojih prednikih (o težkih usodnih dogodkih). Tik pred postavitvijo se v pogovoru med udeležencem in terapevtom naredi pregled celotne situacije.
Pripravljen sem delati z vsakomur, ki je pripravljen prevzeti odgovornost za sebe in se soočiti z resnico.

Sreča je vedno s pogumnimi.

Veselim se Vas in skupnega Intenziva v Loškem Potoku, Matej Škufca.

Cena na osebo v dvoposteljni sobi: 378 EUR (OD TEGA TURISTIČNI BON 90 EUR)
In PRIDOBITE 60 EUR dobroimetja Agencije Oskar za vaše naslednje potovanje!
(za otroke do 17 let je intenziv brezplačen – popust spodaj)
Cena vključuje: 3 nočitve z zajtrkom v dvoposteljni sobi, 3 večerje, intenziv postavitve družine z Matejem Škufco v višini 250 EUR, organizacijo izletov po programu. Vstopnine v ceno niso vključene – otroci in upokojenci imajo popust. Na vse oglede okoliških znamenitosti vozimo v skupini z lastnimi avtomobili.

Hotel Oskar 3*, Loški Potok je naša nastanitev in kraj, kjer se dogaja intenziv. Prijeten, urejen, čist, dišeč, zračen, v objemu zelenih gričev Notranjskih gozdov. Izhodišče za raziskovanje narave po pohodniških ali kolesarskih poteh v okolici. Izjemen ambient za delavnice, za srečanja zaključenih družb, prijateljev, sodelavcev ali pa za družinske počitnice (imamo tudi družinske sobe in kegljišče). Sobe s TWC-jem so lično urejene. V sklopu hotela je jedilnica in bife, kegljišče, knjižnica in terasa za sončenje. Nočitev za vas lahko uredimo s turističnim bonom. Pridite in užijte prijetno Oskarjevsko vzdušje z nami!
Doplačilo na kraju samem:
– turistična taksa 1,5 EUR / osebo / dan.

Doplačila in popusti po želji ob prijavi (na osebo):
– opazovanje medveda – (najmanj 2 osebi) 80 EUR,
– doplačilo za enoposteljno sobo 45 EUR (TURISTIČNI BON),
– popust za otroka (2-12 let) na dodatnem ležišču 45 EUR,
– za otroke do 17 let je seminar brezplačen

Splošni pogoji poslovanja Agencije Oskar so sestavni del programov in so kot posebna tiskana priloga na voljo na vseh prodajnih mestih Agencije Oskar. Z vplačilom akontacije potnik potrdi, da jih v celoti sprejema.

MINIMALNO ŠTEVILO POTNIKOV: 10.
PRIPRAVA POTOVANJA: 14. julij 2020.
ORGANIZATOR POTOVANJA: Agencija Oskar.

LEGENDA za vrsto storitev in namestitev::
Z – zajtrk, K – kosilo, V – večerja ​​P*– penzion/ lokalne namestitve, dvoposteljne sobe s kopalnico
H – nočitev v hotelu 1/2/3 zvezdice​P – lokalne namestitve (dvoposteljne sobe s skupno kopalnico, večposteljne sobe,…)​
H* – nočitev v hotelu 3+/4 zvezdice ​PT – nočitev na busu, vlaku ali ladijska kabina ​​​​
H** – nočitev v hotelu 5 zvezdic​​O – nočitev zunaj (šotor, jurta, ladijska paluba,….)
Kategorija namestitev je odvisna od lokalnih predpisov in ni nujno enakovredna našim. V primerih, ko v državi potovanja ni
predpisane kategorizacije namestitev, je ocena kategorije v programu potovanja narejena na podlagi ocene lokalnih partnerjev.

Prijavnica za potovanje:
Loški Potok z Matejem Škufco 4 dni
Odhod: 13. avgust 2020
Ime in priimek:
(enako kot v dokumentu s katerim boste potovali – potni list/osebna izk.

Naslov – ulica in hišna številka:

Kraj bivanja in poštna številka:

Kontaktni telefon (GSM):

E-mail naslov:

Datum in kraj rojstva potnika:

Želim vplačati zavarovanje rizika odpovedi 4,56% vrednosti potovanja:

DA

NE
Dodatno zdravstveno zavarovanje:
DA
NE
Želim plačilo po naslednjih plačilnih pogojih:
(obkrožite želeno možnost)
A

Plačilo v celoti ob prijavi
B

30% ob prijavi
70% 10 dni pred odhodom

Nastanjen želim biti v (obkrožite želeno možnost):

1/1 (doplačilo)

1/2 (ločeni ležišči)

1/2 (zakonsko ležišče)
V dvoposteljni sobi bom s: (če sopotnika še nimate, pustite prazno)

Način plačila: na osnovi izpolnjene prijavnice Agencija Oskar izda račun za udeleženca na njegov naslov oz. na naslov plačnika, če je naveden. Mladoletne osebe ne morejo biti plačniki računa. Plačnik potovanje plača neposredno Agenciji Oskar v skladu z izbrano možnostjo. Številka računa ter drugi podatki za plačilo bodo razvidni iz računa.

Prijavnico pošljite na info@agencija-oskar.si. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

S podpisom jamčim za verodostojnost podatkov, ter da
• sem seznanjen(a) s programom potovanja ter Splošnimi pogoji poslovanja Agencije Oskar d.o.o, Kranj in jih sprejemam.
• sem seznanjen(a), da izpolnjena in podpisana prijavnica pomeni sklenitev pogodbe v skladu s splošnimi pogoji in je obligatorne narave enako kot izdani račun.
• v kolikor ne želite enoposteljne sobe, se bo Agencija Oskar potrudila poiskati drugo osebo, ki bo z vami v sobi. V kolikor Agenciji Oskar ne uspe poiskati ustrezne osebe, bo doplačilo za 1/1 sobo zaračunano pred odhodom.
Predlagamo, da fotokopijo izpolnjene prijavnice shranite za vašo osebno dokumentacijo.

​​​​​​​Podpis udeleženca:

Datum:………………………………​​​​ …………………………………………

Details

Start:
13 avgusta @ 8:00
End:
16 avgusta @ 17:00
Cost:
250€